Velkommen

Velkommen til Happy-Skiing's nye side

start

 

 Velkommen til endnu en sæson i De Franske Alper – Happy Skiings 30. i træk.
Images: ny2012.jpg

Undertegnede havde for år tilbage den fornøjelse, at beværte 8 stamgæster med frokost i Courchevel.
Disse dejlige gæster har rejst med Happy Skiing 20 år i træk. Det blev fejret med fælles skiløb og frokost på restaurant Le Chabichou. Til alle dem, som har 25 års jubilæum denne vinter, har et gratis 6 dages liftkort til hele området De 3 Dale.Velkommen til Happy Skiings 30. sæson, som igen byder på alle vores traditionelle ski destinationer.

Klassikeren St. Martin de Belleville som var vores første destination, er stadig den populæreste af alle vores steder. Vi har gennem mange år håndplukket nogle særdeles gode private chalet´er og lejligheder, hvoraf mange udelukkende udlejes til Happy Skiings gæster.

Disse tilfredsstiller de danske ski entusiaster. Vi har selvfølgelig stadig vore almindelige gode lejligheder, som ligger direkte til liften og pisten, men også rundt omkring i den charmerende landsby med maksimalt 350 m til liften.

Igen i år kan man finde en del af de lejligheder, som vi videreformidler / udlejer direkte på nettet via vores hjemmeside. Men der er stadig private ejere som ikke vil have, at de bliver offentlig tilgængelig, så tøv ikke med at spørge om andre typer af indkvartering end de viste.

Val Thorens som er en kendt by i De 3 Dale, fortsætter som de foregående år. Indkvarteringen er af den kendte enkle franske standard, der henvender sig til dem, som ikke opholder sig meget i lejlighederne. Mod merpris kan vi dog formidle indkvartering i de langt større og bedre chalet´er.
Le Corbier er for dem, som vil have et billigt alternativ til Norge og Sverige. Det er et stort ski område på 310 km sammenhængende pister. Stedet henvender sig både til familier med børn, men så sandelig også til de unge mennesker, der vil have gang i den om aftenen! Det er 19. sæson vi fortsætter med denne perle, hvor gæstfriheden er stor fra de lokale indbyggere.

Det er efterhånden svært at komme med noget nyt, når det drejer sig om franske ski områder, men St. Sorlin d´Arves er stadig en af de uopdagede spændende byer.

Den ligger i området Domaine les Sybelles, hvor der er 310 km pister til rådighed lige udenfor døren. En gammel landsby i 1600 meters højde, hvor der er kommet nye

bygninger i den øverste bydel - både lejligheder og chalet´er. Her bor vi i de nye chalet bygninger.

I området Domaine Les Sybelles kan vi klare grupperejser op til 250 personer, med indkvartering under samme tag og med pension. Godt til skiklubber og unge mennesker.

Yderligere 200 mennesker kan vi indkvartere ved hjælp fra naboen. Velkommen til endnu en sæson for såvel nye som gamle gæster.


Happy hilsen

 

 

Per HjorthImages: underskrift.gif
Images: osten.gif
Siden dannet på: 0.09 sekunder
691,654 Unikke besøg