|
Le Montagnard: Lille intim indrettet restaurant hvor mange gamle brugsting er hængt op, ja selv nogle af bordene er ophængt i kæder. Fik for nogle år tilbage en anmærkning i Michelins røde bog.
|
|
Ô P´tit Creux: Hvis man en aften er til take away eller en billig spise på restaurant skal man vælge dette pizzeria, som dog også har nogle få kødretter. Byens billigste spisested men desværre med få pladser.
|
|
La Bouitte: Områdets helt store kulinariske oplevelse. Den har nu opnået 2 stjerner i Michelins røde bog og har fuldt ud fortjent det. Man skal regne med priser fra 100,- euro pr. person for en menu og lidt vin til.
|
|
Le Lachenal: Oftest en overset restaurant, som ligger gemt bag kirken. Men den fortjener et besøg. Den forrige indehaver har dekoreret væggene med dejlige motiver. Mød op i god tid og nyd en pastis ved pejsen inden i sætter jer til bords.
|
|
La Choumette: Også kaldet kostalden, da der I samme bygning findes en sådan. Man kan faktisk sidde og kigge på dyrene mens man får maden serveret. God mad til prisen og tit kan man ikke spise op.
|
|
L´eterlou: Startede som købmand, blev så bar for de lokale, udvidet med cafeteria, derefter en billig restaurant og nu en temmelig god en af slagsen, hvor man virkelig får noget for pengene.
|
|
La Voute: Stedet hvor Happy Skiing slog det første års afterskiings fester. Stedet er for nyligt blevet renoveret og Gilberts 2 sønner har nu overtaget den daglige drift. Bordbestilling tilrådeligt da alle kender dette sted.
|
|
Chantacoucou: Sidste nye restaurant som bestemt er et besøg værd. Man skal bestille bord senest dagen i forvejen og menuen er ukendt men til 20,- euro pr. person for forret, hovedret, ost & dessert.
|