Val Thorens

Images: valthorens200809.jpg
Val Thorens

Intet mindre end 630 km velpræparerede og underskønne pister venter på at forføre jer i verdens største sammenhængende ski område – De 3 Dale.

Området tilgodeser med sine mange blå og røde pister, både begyndere og øvede. Vovehalsene skal heller ikke lede langt efter de sorte pister, ligesom der er geniale offpiste og snowboard muligheder.

I De 3 Dale har Happy Skiing indkvartering i den dal, der hedder Vallée des Belleville i byerne St.Martin de Belleville, Les Menuires og Val Thorens, som alle ligger direkte ud til lift og pist.

Det er ikke uden grund, at Val Thorens området er meget populært. Der er mange skrappe og udfordrende pister, der godt kan give lidt rygmarvsrislen, og efter dagens skiløb kan man fortsætte i højt tempo på Café Snesko.

Når I nu alligevel er nået til Val Thorens, må I ikke snyde jer selv for en tur med den mægtige Cime de Caron lift, som har plads til 150 personer ad gangen. På toppen af

Cime de Caron i 3200 meters højde er der en fantastisk udsigt til mange af Frankrigs andre ski områder.

Et must er den fjerde dal, Orelle dalen, der byder på det fedeste skiløb på solrige sydvendte skråninger. Der er tilmed næsten ingen skiløbere på pisterne.

På toppen af det gamle sommer ski område Peclet starter den 6 km lange kælkebane, som er Europas længste. Højdeforskellen er på 700 meter så børn og barnlige sjæle har her virkelig noget, at se frem til.

Det er ikke kun Val Thorens høje beliggenhed i 2300 meters højde, der tager pusten fra en. Skiløbet om dagen på de mange udfordrende pister og afterskiløbet på barer og caféer, gør også sit til, at man bliver træt, når mørket begynder at sænke sig over byen.

Der er mest livlig i den øverste bydel, for det er der, festen foregår på diverse afterskiing steder og diskoteker.

Hvis shoppinggenet skal luftes findes der 2 indendørs arkader med masser af muligheder og hvis der stadig er damp i kroppen, findes der et motionscenter med blandt andet swimmingpool, tennisbaner, volleyboldbaner, klatrevæg,

bordtennis og meget mere. Så der er også noget for dem, der ikke er så meget til skiløb.

Siden dannet på: 0.02 sekunder
688,528 Unikke besøg