Champéry

Champery
Champéry Er vores nye destination tilpasset dem, som ikke ønsker at køre helt til Frankrig, men dog at stå på ski i et stort fransk ski område. Der er nemlig ikke den store forskel på køreafstanden fra Danmarks grænse til mange af de østrigske ski destinationer og så Champéry. Det ligger kun 220km fra Basel og ved foden Lac Leman, som også bliver kaldet Geneve Søen – Vesteuropas største sø.

Swimmingpool
Turismen kom til Champery allerede i 1857, hvor det glamourøse Hotel Dent du Midi åbnede. Men det var først, da området blev linket sammen med Portes du Soleil i 1974, at der for alvor begyndte at ske en udvikling i turismen. Men for danske skiturister er byen stadig ukendt. Portes du Soleil består af 6 schweiziske og 8 franske byer, som tilsammen har 675km pister af forskellige sværhedsgrader. Verdens største internationale ski område, der går hen over 2 lande, fi ndes her. Vi har valgt det nyopførte Thermes Parc, som vores indkvarteringssted. Stedet ligger udenfor byen Champery, men med et lokalt tog til liftsystemet gør, at det ikke er besværligt. Toget er gratis at bruge via sit liftkort. Hele området, som er blevet bygget med lejligheds komplekser og rekreations område, fylder over 110.000m2 og ligger med udsigt til Dents Blanches bjergene. Hvis man ønsker at gøre brug af sin bil til og fra liften fi ndes der øverst i byen en stor p-plads ved siden af den nye 6 personers stolelift. Her er der masser af gratis parkeringspladser.

Slyngelstuen
Thermal Parc har udover de lækre lejligheder også et meget stort wellness område med vandløb, swimmingpools, spabade, sauna, fi tnesscenter og skønhedssalon. Hele vådområdet fornyes hvert minut af 1200 liter 32 graders varmt vand direkte fra bjergets varmekilde året rundt. Vandet indeholder tillige en stor mængde af de salte og mineraler, som vores hud, gigt og stress kan nyde godt. Hvis man ikke kan nøjes med den store udendørs swimmingpool, kan man svømme på en 200 meter lang rundtur, som er lavet i parkanlægget. Der er i tilknytning til Thermal Parc en gourmet restaurant, som har en fantastisk terrasse med udsigt mod Dents Blanches bjergene.

Opholdsstue
For 2. vinter udlejes disse luksus lejligheder i Thermes Parc. Fra lejlighedernes balkoner er der en fremragende udsigt ud over parkområdet og de omkring liggende bjergtoppe. De mange lejligheder, som er fordelt på 2 lejligheds komplekser, er af meget høj kvalitet i størrelserne 2, 4, 6, 8 og 10 personer. De største og mest luksuriøse til 10 personer er på 150m2. Der er fri adgang til det fælles wellness område med swimmingpools, spa, sauna og fi tnesscenter. Der bor oftest 2 personer pr. værelse og der kan også bo 2 personer i opholdsstuen. Priseksempel: 10 personers normal lejlighed på 155m2 i uge 7 koster under 21.000,- kr. Hvis man er til luksus og vil forkæles, er det her man skal bo. Skiftedag er hver lørdag sæsonen igennem.
Siden dannet på: 0.02 sekunder
688,520 Unikke besøg