Le Corbier

Le Corbier

Forrygende skiløb - direkte til og fra elevatoren

I vores bestræbelser på at være troværdige, er vi nødt til at indrømme det - Le Corbier er ikke køn. En håndfuld højhuse knejser knap så æstetisk mod himlen, men det fungerer effektivt for jer, der først og fremmest er kommet for at stå på ski. Byen er etableret udelukkende for at tilfredsstille skiturister. Under højhusene er der lavet en flere hundrede meter lang arkade, der gør det muligt at hente morgenbrød i hjemmesko. Her kan I handle ind til aftensmaden, eller besøge en af de mange restauranter. Her kan I også leje ski og købe sportsudstyr.
Midt i arkaden finder I Happy Skiings afterskibar, La Fontaine, som bestyres af hollandske Johan. Støvletramp på bordene er ikke bare tilladt, men yderst velkomment!

Klar til dagens skiløb
Smør madpakken, smid den i rygsækken og tag elevatoren ned. Udenfor døren står der fire lifte klar, til at rykke jer op på bjerget. Le Corbier ligger midt i Les Sybelles omgivet af 310 km. pister, der forgrener sig til bl.a. La Toussuire og Happy Skiings anden destination i området hyggelige St. Sorlin d'Arves. En tur til en af de mindre byer kan også anbefales. Der er masser af plads på pisterne, og den næsten altid uberørte offpiste-sne lokker til spænding, grin og sne i ansigtet. I byen er der et godt og bredt begynderområde for store og små, ligesom der er fede muligheder for at snowboarderne kan lufte deres hængerøvsbukser i snowparken.

Skiskolen
Siden dannet på: 0.03 sekunder
688,527 Unikke besøg